Eseménynaptár

2010. április 14., szerda

Cserhátszentivániak II. Világtalálkozója

2010. június 26., szombat

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit (elszármazottat, helyben lakót, felüdülést keresőt, hozzátartozót …), aki itthon/otthon érzi magát. Kérem, hogy terjeszd a hírt.
Mindenféle segítséget (munka, ötlet, anyagiak, ima…) szívesen fogadunk.
Várjuk az ifjabb generációk képviselőinek önkéntes jelentkezését, akik tárgyi és szellemi értékeik bemutatásával szívesen gazdagítanak, vidámítanak bennünket. Kérjük továbbá lelkes vers/próza/ének/zene/tánc/… előadók jelentkezését is.
Rövid személyes emlékezésre, bemutatkozásra idén az „idegenbe szakadtak”, a tudományok (jog/orvos/biológus/tanár/…) és a gazdasági/műszaki élet művelői kapnak színpadi lehetőséget. Bővebb bemutatkozásként szívesen kifüggesztünk ismertetőket, alkotásokat.
A megküldött/elhozott emlékezéseket, fényképeket kifüggesztjük, megjelentetjük a honlapon, eltesszük az Emlékkönyv mellékleteként.
E-levél mellékleteként vagy CD-n várunk az I. találkozóról készült fotókat is!
Ha bebejelentkezel Murányinál, akkor tudjuk, hogy kb. hány fővel számoljunk. Az sem árt ha magaddal hozod a nyakba akasztható névtábládat.
Március 28-án, vasárnap 9.00-kor a kultúrháznál megbeszélést tartunk a Szentiványon tartózkodó és segíteni szándékozó barátoknak, rokonoknak. 

Elérhetőségek:

Murányi Gyuszi (1949)
a Marsalkó (Siraky, Gyürky, Fábián) és a Noskó (Lehotzky, Balás) család sarjaTel.: 06 30 400 2439
Email: muranyi.gyuszi@cserhatszentivan.com
Várom a jobbításokat, emlékezéseket, véleményeket, fényképeket, dokumentummásolatokat...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése