Eseménynaptár

2011. július 28., csütörtök

Felhívás civil szervezetek internetes kommunikációjának hatékonyságát javító képzésben való részvételre

 
A Nonprofit Média Központ Alapítvány képzési programot indít civil szervezetek munkatársai és önkéntesei számára annak érdekében, hogy a szervezetek tudatosabban és hatékonyabban legyenek képesek felhasználni az internetes közösségi felületeket saját programjaik népszerűsítésére, adományok és önkéntesek toborzására, céljaik elérésére.
 
A képzési program elemei: tudásfelmérés (a képzés személyre szabottságának biztosítása érdekében), háromnapos intenzív képzés (szeptember 16-18, Civil Kollégium - Kunbábony), online műhelymunka (konkrét, aktuális projektek és ügyek segítése érdekében), személyre szabott tanácsadás és szakmai támogatás (honlap, Web2 kampány, stb.).
 
A programban való részvétel előzetes speciális tudásokat, képzettséget nem igényel, a kezdő, illetve nem kezdő résztvevők számára differenciált képzést biztosítunk. A programban való részvétel (az intenzív képzéshez kapcsolódó szállás- és étkezést is beleértve) a szervezetek munkatársai és/vagy önkéntesei részére ingyenes, azonban útiköltség-térítést nem tudunk biztosítani.
 
Jelentkezés módja és határideje: rövid bemutatkozó levelét (word vagy rtf dokumentumként), melyben a részvétellel kapcsolatos motivációiról is ír, kérjük, 2011. augusztus 10-ig küldje el az iroda@nonprofitmedia.hu email címre. Munkatársunk néhány napon belül minden esetben visszaigazolja a jelentkezést.
 
További információk: iroda@nonprofitmedia.hu, illetve 30 933 4916 (Liling Tamás).
 
A képzési programot a Nemzeti Civil Alapprogram támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése